Praktisk ABC

Praktisk ABC

I løbet af en sommer modtager vi mange spørgsmål om stort og småt, her er et udpluk af de emner, der oftest spørges til.

AFLYSNING: 

Vi aflyser som hovedregel aldrig på forhånd. Se punktet Vejret i menuen for oven og salgs- og leveringsbetingelser under menupunktet Billetter. Ved en aflysning, hvor der refunderes efter Grønnegårds Teatrets regler for dette, se menupunktet Vejret, vil det senest dagen efter aflysningen fremgå af forsiden på teatrets hjemmeside. I tilfælde af dette indsendes alle billetter sammen med navn, adresse, telefonnummer samt registrerings- og kontonummer eller ønsket dato til bytning af billetter. Dette gælder uanset om, om man har været til stede i Grønnegårds Teatret, da forestillingen blev aflyst eller ej. Hvis man er tilstede, når der aflyses, vil man få udleveret informationssedler af kontrollørerne. Se her for antal aflysninger pga. regn i de forløbne 10 år.

AFSPÆRRING TIL SELSKABER: 

Det er ikke muligt at bestille afspærring i Odd Fellow Palæet sommeren 2023.

BORDE OG BÆNKE TIL FRI AFBENYTTELSE PÅ FORPLADSEN:

Til venstre for indgangen på forpladsen er bordene til fri afbenyttelse. 
Bordene inde i haven er forbenholdt Caféens spisende gæster. 

BÆNKENE: 

Da der er nummererede bænke ved vore aftenforestillinger, er det vigtigt, at disse står rigtigt. Derfor er det ikke tilladt publikum at flytte rundt på dem.

BØRN/BARNEVOGNE: 

Se særskilt afsnit i menuen til højre på forsiden.

FOTOGRAFERING: 

Al fotografering af dekorationen og skuespillerne er forbudt i henhold til lov om ophavsret. Dette gælder både før, under og efter forestillingen – og også uden blitz.

GAVEKORT: 

Det er muligt at købe gavekort til Grønnegårds Teatret året rundt her på hjemmesiden under menupunktet billetter.

HUNDE: 

Dyr må desværre ikke tages med i Grønnegårds Teatret, heller ikke medbragt i en taske. Førerhunde er dog velkomne.

KØRESTOLE/HANDICAP: 

Se særskilt afsnit i menuen til højre på forsiden. Se i øvrigt Københavns Kommunes oversigtskort her.

MAD/DRIKKEVARER: 

Mad og drikkevarer kan medbringes, se under Åbningstider. Teatrets café er åben i forbindelse med aftenforestillingen, se menupunktet SPISNING ovenfor, hvor man kan læse om mulighederne for mad i Odd Fellow Palæet.

MOBILTELEFON: 

Mobiltelefoner er forstyrrende for både publikum og skuespillere, derfor skal de være slukket under forestillingen.

STOLE OG BORDE: 

Stole og borde til spisning må gerne medbringes. Disse skal dog pakkes sammen før forestillingens start, så eventuelle vindpust ikke kaster dem rundt og forstyrrer forestillingen. Kontrollørerne gør opmærksom på, hvornår. Det er ikke tilladt at medbringe telte, indhegning eller pavilloner.

PAUSE: 

Der er ingen pause i Grønnegårds Teatrets forestilling. Forestillingens varighed er oplyst under forestillingens titel i menuen her på siden.

PARKERINGSFORHOLD: 

Grønnegårds Teatret råder ikke over parkeringspladser, men der er parkeringshus i Dronningens Tværgade. Ofte er det også muligt at finde en plads i Bredgade eller Amaliegade.

PÅKLÆDNING: 

Det er altid tilrådeligt at klæde sig på efter vejret. Selv om solen skinner i løbet af dagen, kan det godt blive køligt, når den går ned. Tag derfor ekstra tøj med, så I ikke kommer til at fryse. Tæpper og puder til at sidde på er også en god idé, især hvis man planlægger at spise sin mad inden forestillingen.

SÆRARRANGEMENTER: 

Arrangementer bestilles gennem teatret, henvendelse på 33 16 22 12 eller post@groennegaard.dk.

TOG OG BUS: 

Grønnegårds Teatret i Odd Fellow Palæet, Bredgade 28, 1260 København K ligger inden for kort afstand fra Østerport Station, Metroen på Kongens Nytorv og Marmorkirken.
Læg en rute her: www.rejseplanen.dk

TOILETFORHOLD: 

I Odd Fellow Palæet forefindes toiletter i stueetagen. Det er tilrådeligt at benytte toiletterne i god tid, da der nemt opstår kø fra cirka en halv time før forestillingens begyndelse.
Der forefindes handicap-toilet i Odd Fellow Palæet.

ÅBEN ILD: 

Af brandhensyn er grill og åben ild forbudt i Odd Fellow Palæets Have og på forpladsen.

ÅBNINGSTIDER: 

Ved aftenforestillingerne åbnes der for publikum to timer før forestillingens begyndelse. I Odd Fellow Palæets Have er det klokken 17.00 og lørdag kl. 14.00

Tilmeld
Nyhedsbrev