Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

VED KØB AF BILLETTER

Købssummen trækkes først fra din konto den dag vi sender billetterne. I betalingsforløbet foregår al kommunikation mellem dig og Billetten A/S krypteret. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger sendes direkte til PBS / Euroline, og Billetten gemmer ikke dine kortoplysninger. Hvis der opstår uoverensstemmelser mellem os og dig som køber, så har du mulighed for at henvende dig til dit pengeinstitut, for eventuelt at få dine penge tilbageført til din konto.

Reservation af billetter kan kun ske ved henvendelse til Grønnegårds Teatrets billetkontor.

Hvis du køber billetter på Grønnegård.dk, koster det 10 kr. i ordregebyr pr. samlet ordre.

Vær dog opmærksom på, at alle andre salgssteder end Grønnegårds Teatret normalt tager et ekspeditionsgebyr på kr. 10,- pr. billet, udover ordregebyr på 10 kr. Dette er Billettens håndteringsgebyr, og er Grønnegårds Teatret uvedkommende.

Vi gør opmærksom på at Grønnegårds Teatret sælger billetterne via Billetten.dk´s billetsystem. 

Grønnegårds Teatret overholder alle myndighedernes retningslinjer, men det udelukker dog ikke risikoen for infektion med coronavirus (COVID-19). Deltagelse i et arrangement er således på eget ansvar, og der kan ikke efterfølgende rejses krav mod Grønnegårds Teatret i tilfælde af smitte med coronavirus (COVID-19)

Pladserne kan ændres i forhold til de gældende Covid-19 restriktioner. 

PRISER

Billettens pris er inklusiv moms.

FORSENDELSE

Vi anvender Postnord ved forsendelser. Der pålægges et forsendelsesgebyr på DKK. 35,00 pr. ekspedition.
Billettens sikkerhedsprocedure sikrer at den billet, du modtager, ikke kan kopieres eller på anden måde forfalskes. Det er derfor ikke nødvendigt at sende brevet anbefalet. Du behøver altså ikke være hjemme, når billetterne kommer med posten. Billetter købt på internettet sendes så de er fremme senest 5 hverdage efter bestilling. Såfremt at du ikke har modtaget din bestilling senest 5 hverdage efter bestillingen bedes du kontakte os.

BYTNING AF BILLETTER

Vi bytter gerne billetter mod et ekspeditionsgebyr på kr. 10,- pr. billet, men der skal være mere end 8 dage til den forestillingsdato, du har billetter til, og det skal være til samme prisgruppe. Evt. difference refunderes ikke. Teatret er ikke forpligtet til at refundere billetterne, hvis vi ikke kan tilbyde billetter til den ønskede dato eller en alternativ dato, se evt. nedefor om betingelser for refundering.

OM RETURRET PÅ BILLETTER

Billetter kan som udgangspunkt ikke refunderes!
Billetten refunderes kun, hvis forestillingen aflyses pga. sygdom hos skuespillerne eller pga. regnvejr, og her kun hvis der er spillet mindre end samlet en halv time. Læs mere under menupunktet Vejret for vores retningslinjer ved regnvejr.

Ved ovennævnte situationer refunderes billetterne kun ved henvendelse til Grønnegårds Teatrets billetkontor senest 8 dage efter den pågældende spilledag. Vær opmærksom på, at Grønnegårds Teatret ikke refunderer et evt. betalt ekspeditionsgebyr.

Vi bytter gerne billetter mod et ekspeditionsgebyr på kr. 10,- pr. billet, men der skal være mere end 8 dage til den forestillingsdato, du har billetter til, og det skal være til samme prisgruppe. Evt. difference refunderes ikke. Teatret er ikke forpligtet til at refundere billetterne, hvis vi ikke kan tilbyde billetter til den ønskede dato eller en alternativ dato, se evt. ovenfor om betingelser for refundering.

Bytning af billetter kan kun ske ved henvendelse direkte til Grønnegårds Teatrets billetkontor, Bredgade 66, 1260 København K, post@groennegaard.dk

VED KØB AF PICNIC

Bestilt Picnic refunderes ikke!

I tilfælde af aflysning refunderes bestilte picnic ikke. Der er derimod mulighed for at afhente picnicindholdet i Odd Fellow Palæets Café fra kl. 17.00 på den dag, der er købt picnic til, husk at medbringe alle picnic-billetterne.

VED KØB AF GAVEKORT

Et gavekort gælder pr. lovgivning i 3 år fra købsdato, derfor fremgår det købte beløb på gavekortet. Da billetpriserne kan variere fra år til år, købes gavekort kun i beløb delt med kr. 100 op til 1000 kr. Hvis du har andre ønsker eller spørgsmål i den forbindelse, kontakt da venligst billetkontoret.

Gavekort betalt på hjemmesiden tilsendes i pdf-format til den oplyste mailadresse. Hvis man ønsker gavekortet fremsendt pr. brev, bedes man kontakte teatret. Det koster

et forsendelsesgebyr på kr. 35, såfremt gavekortet fremsendes pr. brev. Grønnegårds Teatret fremsender gavekortet senest 5 dage efter, at bestillingen er modtaget.

Bemærk, at gavekort købt hos Grønnegårds Teatret kun kan indløses hos Grønnegårds Teatrets hjemmeside eller billetkontor, Bredgade 66, 1260 København K. Se åbnings- og telefontider på under menupunktet Billetter. 

Gavekortet kan anvendes til køb af billetter til samtlige af Grønnegårds Teatrets forestillinger, samt picnickurve til aftenforestillingen kl.19.00.

I tilfælde af at gavekortets værdi overstiger det købtes pris, refunderes restbeløb op til kr. 100 i billetkontoret.

OM RETURRET PÅ GAVEKORT

Gavekortet kan ikke refunderes eller ombyttes til kontanter.

REKLAMATION

Enhver form for reklamation, der vedrører selve arrangementet skal rettes direkte til Grønnegårds Teatret. Er der imidlertid noget, du er utilfreds med i forbindelse med dit køb af billetter, er du altid velkommen til at kontakte Billetten A/S på info@billetten.dk

FORTRYDELSESRET

I HENHOLD TIL FORBRUGERAFTALELOVEN § 17 STK. 2 JF. § 9 STK. 2 NR. 2A ER KØB AF BILLETTER IKKE OMFATTET AF FORTRYDELSESRETTEN

Tilmeld
Nyhedsbrev