Den Gerrige (2023)

En rablende og ætsende komedie af Molière

Velkommen til sommerens store forestilling i haven bag det smukke Odd Fellow Palæ, Molières rablende og ætsende komedie DEN GERRIGE med Karen-Lise Mynster i titelrollen.

Den stenrige Harpagon har kun én passion i livet: at forøge og værne om sin formue. Han skjuler sine elskede penge, men martres ved tanken om at blive bestjålet. Han er sikker på at man vil stjæle fra ham og han møder alle med mistro. 

Hans gerrighed er sygelig, og alle i hans hushold lider under det, - ja, selv hans heste må mangle mad, når han stjæler foderet fra dem om natten. Også sine børns fremtid har han planlagt at der skal tjenes penge på. Hans datter skal giftes med en rig købmand, der er gammel nok til at være hendes far og som vil tage hende uden medgift, hans søn Cléante skal have en meget, meget rig enke.

Men de to unge har hver især forelsket sig i andre, så hvis deres liv ikke skal ende i arrangerede ægteskaber, må de kæmpe for deres frihed, selvom overmagten er stor.

I et sammensurium af intriger og forviklinger går tingene dog ikke som planlagt af Harpagon,  - for mod alle odds ender det hele med en (næsten usandsynlig) lykkelig slutning.


Haven og forpladsen er åben for picnic fra to timer før forestillingsstart. 
Se mere om mulighederne for spisning her

 

MEDVIRKENDE: Karen-Lise Mynster, Tina Gylling Mortensen, Jesper Hyldegaard, Peter Flyvholm, Nanna Skaarup Voss, Andrea Øst Birkkjær, Jeppe Ellegaard Marling, Joachim Kubel, Jacob Weble og Steen Stig Lommer

ISCENESÆTTELSE: Madeleine Røn Juul
SCENOGRAFI og KOSTUMER: Gøje Rostrup
KOREOGRAFI: Esa Alanne
OVERSÆTTELSE: Jesper Kjær


Forestillingen varer 1 time og 35 minutter og spiller uden pause

SPILLESTED:
Odd Fellow Palæets Have
Bredgade 28, 1260 København K

SPILLEPERIODE:
28.juni - 26.august 2023, man - fre kl.19.00. OBS: lør kl.16.00

Haven og pladsen foran palæet er åben for picnic fra to timer før forestillingsstart

...
Forestillings- og portrætfotos: Bjarne Stæhr

Tilmeld
Nyhedsbrev