Shakespeare tur/retur (2013) (familieforestilling)

Shakespeare tur/retur

Familieteater (fra 8 år)

Sædvanen tro samarbejder Grønnegårds Teatret med de kommende 3.års elever fra Statens Scenekunstskole (tidl. Statens Teaterskole) om en familieforestilling, hvor en forestilling fra det klassiske teaterrepertoire bearbejdes så den imødekommer både små og store publikummer.
I år bliver der mulighed for at komme ind i Shakespeares univers og møde en række af hans berømte figurer i collageforestillingen Shakespeare tur-retur.

Om forestillingen:
I en have i Frederiksstaden møder alfen Puk små og store publikummer og tager dem med på en rejse i Shakespeares forunderlige og fortryllede univers. Vi møder Hamlet og Ophelia, Romeo og Julie, Rosalinde og Orlando og en række andre af Shakespeares berømte figurer.
De står som statuer i haven, men nu vækkes de til live af Puks tryllestøv…

Porten til gården i Amaliegade 23 åbnes kl. 16.00 og lukkes, når forestillingen er slut. Egne drikkevarer må gerne medbringes, da det ikke er muligt at købe drikkevarer, is eller lignende i gården.

Forestillingen varer cirka en time.

SHAKESPEARE TUR/RETUR spiller i Ankestyrelsens Have, Amaliegade 23, Kbh. K.

OBS: Publikumspladserne er unummererede på lave bænke uden ryglæn.

Medvirkende:

ALEXANDER CLEMENT, AMELIA ONILE HØY, ANNE PLAUBORG MADSEN, ELLIOTT TODD CROSSET HOVE, JAKOB FEMERLING ANDERSEN, JESPER GROTH PEDERSEN, NANNA SKAARUP VOSS, SARA CECILIE HJORT ULLNER – alle kommende 3-års studerende Statens Scenekunstskole

Tekstkollage baseret på Shakespeares originale tekster: 

METTE BORG og CHARLOTTE MUNSKSØ

Iscenesættelse:

CHARLOTTE MUNKSØ

Scenografi:

JULIAN TOLDAM JUHLIN og MAJA KALL
– begge kommende 4-års studerende på scenograflinjen på Statens Scenekunstskole

Tilmeld
Nyhedsbrev